Ekološka kmetija Žgajnar

Sveže, pristno naravno in ekološko. Pridelano z veliko zanosa, ljubezni in prepričanja. 

Bio jogurtov desert - Panna Cotta IK

Na zalogi

Bio jogurtov desert z okusom panna-cotte. Dobitnik zlatega odličja 35. mednarodnega ocenjevanja mleka in mlečnih izdelkov v letu 2021. Jogurt Izdelan iz popolnoma naravnega, nepredelanega ekološkega mleka pašnega goveda. Dodatek bio karamele in vanilijevih strokov zagotavlja lahek in kremast okus. Prileže se lahko kot desert ali pa samostojno. Izdelek je potrebno uporabiti 15 dni od datuma pakiranja, oziroma takoj po odprtju.

  

200 ml (trdi jogurt v steklu)
2,50 €
500 ml
2,90 €

Opisi vsebujejo predpisane informacije o živilu vključno z rokom uporabnosti, ki pa je na prejetem izdelku odvisen tudi od datuma pakiranja. Dejanski rok uporabe je odtisnjen na embalaži izdelka in lahko pride do odstopanja od datuma naročila. Vsi obvezni podatki so na označbi izdelka. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak. Izdelek je potrebno uporabiti 15 dni od datuma pakiranja, oziroma takoj po odprtju.

Pasterizirano mleko bio, jogurtova kultura, pripravek min.10% (bio trsni sladkor, voda, gostilo (pektin), naravna aroma karamele, bio karameliziran sladkor, naravna aroma vanilije, citronska kislina, natrijev tartrat, kalcijev citrat)

alergeni: mleko

Hranilne vrednosti
(na 100 g živila)
Energijska vrednost:
351 kJ (84 kcal)
maščobe - skupno
3,2 g
nasičene maščobe
2,1 g
ogljikovi hidrati - skupno
10,3 g
beljakovine
3,03 g
sol
0,12 g

Izpostavljeni izdelki trgovine

Nakupovalni listek

Vaša košarica je prazna.

Nakupovalni listek